Recept podijelila: Slavica O'Connor (Mississauga, ON)
Sastojci:½ šolje putera1 ¾ šolje hrskavog putera od kikirikija1 jaje1 supena kašika vanile1 ½ solje (sve namene) brašna1 ½ kašičica praška za pecivo¼ kašičica sode bikarbonePrstohvat soliUputstvo:U velikoj posudi, umuti zajedno puter i šećer. Dodajte puter od kikirikija, i sve umuti temeljno. Dodajte jaje i vanilu. U odvojenoj posudi, kombinovati brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, i so. Dobro sjediniti, i dodati u kremastu masu. Oblikujte male loptice (1 ¼ " ili 3.5 cm prečnik) i stavite na lagano podmazan pleh za pečenje. Svaku lopticu pritisnuti sa brasnavom viljuskom. Pecite u 350 F (175 C) rerni, 7-8 minuta ili dok blago ne porumeni. Ostaviti da se malo prohladi i sluziti.Prinos: 30-35 kolačića
Nema komentara:
Objavi komentar