Recept Podijelila Dragana K.
Evo ga:
- pola male glavice ljubicastog luka (sitno sjeckanog),
- pola ljute papricice (izvaditi sjemenke),
- cetiri struka korijandera (samo listovi-isjeckani sitno),
- sok od pola limete,
- cetvrtina kasicice soli,
- 2 velika avokada (izgnjeciti viljuskom),
- jedan veliki paradaiz (izvaditi sjemenke I sitno isjeckati.
Dodati na kraju jos soli I bibera po ukusu.
- pola male glavice ljubicastog luka (sitno sjeckanog),
- pola ljute papricice (izvaditi sjemenke),
- cetiri struka korijandera (samo listovi-isjeckani sitno),
- sok od pola limete,
- cetvrtina kasicice soli,
- 2 velika avokada (izgnjeciti viljuskom),
- jedan veliki paradaiz (izvaditi sjemenke I sitno isjeckati.
Dodati na kraju jos soli I bibera po ukusu.
Nema komentara:
Objavi komentar