Recept podijelila Neda T (Toronto, ON)
Materijal
250 grama putera
350 grama brasna
3 zumanceta
40 grama prah secera
2 kasike dzema od kajsija
50 grama prah secera za valjanje i jedan vanil secer
Umuti se puter sa secerom, pa se dodaju zumanca. To se izmesa i doda se brasno. Testo se dobro umesi i ostavi u frizideru do sutradan da odstoji. Rasklagija se i malom modlicom se vade vanilice. Peku se na tem. od 160 stepeni oko 12 minuta. trba da ostanu bele. Ohladjene vanilice se spoje dzemom i uvaljaju u secer u prahu izmesan vanilom.
250 grama putera
350 grama brasna
3 zumanceta
40 grama prah secera
2 kasike dzema od kajsija
50 grama prah secera za valjanje i jedan vanil secer
Umuti se puter sa secerom, pa se dodaju zumanca. To se izmesa i doda se brasno. Testo se dobro umesi i ostavi u frizideru do sutradan da odstoji. Rasklagija se i malom modlicom se vade vanilice. Peku se na tem. od 160 stepeni oko 12 minuta. trba da ostanu bele. Ohladjene vanilice se spoje dzemom i uvaljaju u secer u prahu izmesan vanilom.
Nema komentara:
Objavi komentar