nedjelja, 18. siječnja 2015.

Punjeni List (Sole) File

Sastojci:

  • 2 kašike rastopljenog biljnog putera
  • 1 kašika svježeg soka od limuna
  • 1/2 limuna izrezati na kriške
  • 1 kašičica soli
  • 1/4 kašičice bibera
  •  sjeckane brokule
  • 1 šolja kuhane bijele riže
  • 8 sole fileta
Priprema:
  • Zagrijte pećnicu na 380.
  • U zdjelu, umiješati 1 kašiku maslaca, sok od limuna, so i biber.
  • U zasebnu zdjelu izmješati brokule, rižu, i pola maslaca smjesu.
  • Kašikom stavljajte malo smjese na svaki file.
  • Urolajte i stavite riblji šav prema dole u nauljenu posudu za pečenje.
  • Preostali maslac prelijte preko svake rolne ribe.
  • Pecite oko 25 minuta.
  • Izvadite iz pećnice i pospite vlascem (chives) i poslužite s kriškama limuna.


Nema komentara:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...